NTL NRK nyhetsbrev nr 9  18. okt 2021.

Røros-kurs i januar.
Ledige plasser.

Røros

Hei Kai
Samarbeid er tema på NTL NRKs kurs på Røros 19-21. januar. Det er ennå noen ledige plasser. Meld deg på snarest til et nyttig og hyggelig kurs.

Nok en gang inviterer vi til kurs på Røros i januar. På kurset møtes NRK-medarbeidere i NTL fra hele landet. Dermed blir det god tid til å bli kjent med kolleger og utveksle erfaringer fra arbeidsplassene våre.

Samarbeid er et viktig tema på kurset.

Hvordan går det med samarbeidet nå, når vi er mer fysisk tilbake på arbeidsplassen? Hva sier avtaleverket om samarbeid?

Vil egentlig NRK samarbeide med fagforeningene om saker som er viktige for våre medlemmer?

Vi har invitert organisasjonsdirektør Olav Hypher og divisjonsdirektør Marius Lillelien til å diskutere dette med oss.

Styret i NTL NRK Troms

Kursgruppa på Tyholt arrangerer kurset. Den humørfylte gruppa består av Tuva Tagseth,  Eli-Karin Færøy, Marit Kaarstad og Heidi Johansen Hellebust. I tillegg er studieleder Elin Fossum (LIllehammer) med. 

Sett av datoene: 19.-21. januar 2022 om du vil være med. Du har rett til permisjon med lønn for å delta. NTL dekker alle reiseutgifter.

Du kan melde deg på ved å sende e-post til Elin Fossum. e-post: elin.fossum@nrk.no. Ingen påmeldingsfrist. Førstemann til mølla får plass.

Kursinnhold og det å treffe kolleger fra hele landet er det viktigste. Men selvsagt må dette skje i hyggelige omgivelser.

 

Nytt denne gangen er at kurset arrangeres på Røros hotell. Det ligger like utenfor sentrum, med grei gangavstand til byen. Hotellet har spa og svømmebasseng, boblebad, utendørsbasseng, badstue og jacuzzi.


 

Det blir også festmiddag basert på lokale råvarer i verdensklasse og kulturelle overraskelser som vi ikke kan avsløre på forhånd.
Velkommen til Røros
Beste hilsen
Kai Stokkeland,
DK-sekretær NTL NRK

All respons på nyhetsbrevene blir satt pris på. Både ris og ros.
KLIKK HER 
Dette brevet sendes til NTL NRKs medlemmer i distriktsdivisjonen og Sápmi.